Her finder du vores produkter

GRØD Copenhagen


Siden 2021 har vi været stolt leverandør af peanutbutter til alle GRØDs 11 restauranter i Danmark. Peanutbutteren bruges bl.a. som topping på forskellige retter på deres menu, og så fremgår produkterne også sæsonvist i deres 'Granolakasse', ligesom de kan findes på GRØDs egen webshop

Joe & The Juice


Sommeren 2023 hoppede Joe & the Juice med på vognen hos Peanutbutter Pusheren, og vi leverer i dag deres peanutbutter til fx deres populære Breakfast Bowl / Acai Bowl!

nemlig.com


Sommeren 2023 fik nemlig.com vores 300 grams bøtter på de digitale varehylder. Som altid byder nemlig.com ikke kun på et kæmpestort sortiment til rigtig gode priser og ned til gratis levering - der findes også et fantastisk opskriftsortiment, hvor der også kan findes masser af inspiration til opskrifter med peanutbutter!

Meny - Skanderborg og Risskov


På hylderne hos Meny i Skanderborg og Risskov finder du nu vores 300 grams bøtter i sortimentet! Meny i Skanderborg har i 2024 fået 1kg varianterne på hylderne.

Fru Møllers Mølleri


Fru Møllers Mølleri var en af vores allerførste kunder, som valgte at tro på vores produkt og tage det i sortiment. I dag findes det stadig i den stemningsfyldte og meget populære gårdbutik.

Andre lokale forhandlere


GÆRDA (Bageri, 8270 Højbjerg)


Burpees (8000 Aarhus C)


Steengaard Gourmet & Livsstil (Beder og Åbyhøj)