VORES VÆRDIER


Frisk, dansk og hjemmelavet

FRISKLAVET


Vi bestræber os på, at du som kunde får så frisk og ensartet peanutbutter som muligt - uden et stort lag olie i toppen og tør nøddemasse i bunden.


Derfor producerer vi ofte, men forholdsvist små mængder af gangen.


Det betyder, at du altid er sikret en så frisk og ensartet peanutbutter, som overhovedet muligt!

DANSK PRODUKTION


Sammen med vores leverandør af højkvalitets- jordnødder udvælger vi den helt rette ristetid, som afgør den gyldne farve og gode smag på vores peanutbutter.
I vores egen produktion maler vi nødderne til peanutbutter, hælder det på bøtter og sætter hver enkelt label på i hånden. Vi er altså med hele vejen og kvalitetssikrer selv bøtte efter bøtte.


HJEMMELAVET


Vi er en lille virksomhed med store ambitioner og en kæmpe kærlighed til peanutbutter, som vi gerne vil dele med alle!

Vi har vores egen lille produktion i det sydvestlige Aarhus, hvor vi selv laver vores peanutbutter.


Vores produktion er selvfølgelig godkendt af fødevarestyrelsen. Du finder link til vores smileyrapporter i bunden af hjemmesiden.


Peanutbutter Pusherens historie

Idéen til Peanutbutter Pusheren startede for alvor op under corona lockdown i foråret 2020.


Christian E. Jensen (Ejer og stifter) lavede i forvejen peanutbutter på sin mors foodprocessor til eget brug og til sine nærmeste venner og familie. Efterspørgslen steg over tid, og han blev derfor den lokale fyr, som man gik til, hvis man manglede peanutbutter. Her opstod navnet "Peanutbutter Pusheren".


Efterspørgslen steg til sidst så meget, at Christian valgte at investere i en maskine, som langt mere effektivt kunne kværne nødderne end den gamle foodprocessor. Dette viste sig for alvor, at være første skridt på vejen mod at starte en virksomhed, for produktet blev bedre end først forventet på den nye maskine.


Sommeren 2020 blev sammen med Helena brugt på produktudvikling og feedback fra det omkringliggende netværk, for at finde frem til den perfekte kombination af nøddesort, konsistens, saltniveau og ikke mindst ristetiden på de lækre jordnødder, som er særligt afgørende smagen. 

Resultatet blev til den absolut bedste peanutbutter, vi kender til. Det ønsker vi at dele med alle, og startede derfor virksomheden op i oktober 2020.


Siden da er det gået fremad, og den lille virksomhed er i foråret 2022 rykket fra parrets lejlighed til sine egne lokaler i Årslev i det vestlige Aarhus.


Peanutbutter Pusherens produkterne forhandles hos flere lokale forhandlere og leverer derudover al peanutbutter til GRØD Copenhagen.

Hvem er vi?

Teamet bag Peanutbutter Pusheren

Peanutbutter Pusheren består af Christian E. Jensen og Helena L. Futtrup.


Christian er stifter, ejer og produktiontionsansvarlig, og står for alt i produktionen, indkøb, logistik og regnskab.

Helena er SoMe- og webansvarlig og står for alt indenfor hjemmeside, sociale medier, billede- og videomateriale samt design af labels, logo mv. 


Kort sagt er Christian den praktiske og Helena den kreative i teamet. 

Begge har stor interesse indenfor styrketræning, kost og sundhed, hvorfra kærligheden til peanutbutter er opstået.