VORES VÆRDIER


Frisk, dansk og hjemmelavet

FRISKLAVET


Vi bestræber os på, at du som kunde får så frisk og ensartet peanutbutter som muligt - uden et stort lag olie i toppen og tør nøddemasse i bunden.

Derfor producerer vi ofte, men forholdsvist små mængder af gangen.


Det betyder, at du altid er sikret en så frisk og ensartet peanutbutter, som overhovedet muligt!

DANSK PRODUKTION


Sammen med vores leverandør af højkvalitets- jordnødder udvælger vi den helt rette ristetid, som afgør den gyldne farve og gode smag på vores peanutbutter. I vores egen produktion maler vi nødderne til peanutbutter, hælder det på bøtter og sætter hver enkelt label på i hånden. Vi er altså med hele vejen og kvalitetssikrer bøtte efter bøtte.


HJEMMELAVET


Vi er en lille virksomhed med store ambitioner og en kæmpe kærlighed til peanutbutter, som vi gerne vil dele med alle!

Vi har vores egen lille hjemmeproduktion i det sydlige Aarhus. Ja, faktisk i vores egen lejlighed.


Vores produktion er selvfølgelig godkendt af fødevarestyrelsen. 


Du kan læse vores smileyrapport HER


Peanutbutter Pusherens historie

Idéen til Peanutbutter Pusheren startede for alvor op under corona lockdown i foråret 2020.


Christian E. Jensen (Ejer og stifter) lavede i forvejen peanutbutter på sin mors foodprocessor til eget brug og til sine nærmeste venner og familie. Efterspørgslen steg over tid, og han blev derfor den lokale fyr, som man gik til, hvis man manglede peanutbutter. Her opstod navnet "Peanutbutter Pusheren".

Efterspørgslen steg til sidst så meget, at Christian valgte at investere i en maskine, som langt mere effektivt kunne kværne nødderne end den gamle foodprocessor.. Dette viste sig for alvor, at være første skridt på vejen mod at starte en virksomhed, fordi produktet blev langt bedre end først forventet.


Sommeren 2020 blev sammen med kæreste og samarbejdspartner, Helena, brugt på produktudvikling og feedback fra det omkringliggende netværk. 


Sammen med en nøje udvalgt ristetid, og den nye maskine, blev det til den absolut bedste peanutbutter, vi kender til. Det ønsker vi at dele med andre, og startede derfor virksomheden op i oktober 2020.


Siden black Friday i november 2020, har vores produkter kunne findes på hylderne hos Sport Nutritions Center (SNC) i Aarhus og senere også i København. Herfra er forhandlerteamet udvidet yderligere med både smålokale butikker samt større webshops og samarbejdspartnere.

Hvem er vi?

Teamet bag Peanutbutter Pusheren

Peanutbutter Pusheren består af Christian E. Jensen og Helena L. Futtrup.


Christian er stifter, ejer og produktiontionsansvarlig, og står for alt i produktionen, indkøb, logistik og regnskab.

Helena er SoMe- og webansvarlig og står for alt indenfor hjemmeside, sociale medier, billede- og videomateriale samt design af labels, logo mv. 


Kort sagt er Christian den praktiske og Helena den kreative i teamet. 

Begge har stor interesse indenfor styrketræning, kost og sundhed, hvorfra kærligheden til peanutbutter er opstået.